Поради від кращих кухарів
на кожен день
Домогтися, щоб шеф відкрив вам свої професійні секрети дуже непросто.
Проте, редактори кулінарного каналу Food Network дізналися потрібну інформацію
у кращих кухарів Америки з тим, щоб оприлюднити список зі ста гастрономічних
порад на кожен день. З якого ж боку підходити до кухні та інгредієнтів, щоб все
виходило, як у справжніх профі? Ось декілька порад...
Шеф-кухар
Рік Трамонті:
"Зберігайте прянощі в прохолодному, темному місці, а не на поличці над
плитою. Вологість повітря, світло і тепло приведуть до того що, трави та спеції
втратять свій аромат".
Шеф-кухар
Маркус Самуельсон:
"Якщо ви збираєтесь готувати для особливого випадку - будь-то вечеря
для вашого боса або обід на честь почесної дати - ніколи не покладайтеся на
новий рецепт і на новий інгредієнт".
Шеф-кухар
Жерар Крафт:
"Після роботи з часником енергійно потріть руки над раковиною в кухні
протягом 30 секунд. Потім помийте руки. Так приберете часниковий запах".
Шеф-кухар
Гай Фієрі:
"Розсіл, діти мої, розсіл! Щоб ваш птах був суперароматним, завжди
замочуйте його в розсолі".
Шеф-кухар
Джон Чанг:
"Коли ви дрібно нарізаєте трави, киньте на обробну дошку трохи солі.
Вона буде утримувати зелень від ковзання".
Шеф-кухар
Норман Ван Айкен:
"При випіканні печива переконайтеся, що тісто добре охолоджене, перш,
ніж посадити його на деко. Це дозволить вирівняти текстурні відмінності всіх
інгредієнтів тіста".
Для приготування мереживного чіпса необхідно:
Вода - 45 г
Борошно - 5 г
Рослинна олія - 20 г
Змішати всі інгридієнти та вилита на розігріту пательню.
При бажанні можна додати барвники.
на кожен день
Для приготування мереживного чіпса необхідно:
Вода - 45 г
Борошно - 5 г
Рослинна олія - 20 г
Змішати всі інгридієнти та вилита на розігріту пательню.
При бажанні можна додати барвники.
Автор видалив цей коментар.
ВідповістиВидалити