Майстер-клас.

                      Майстер-клас.
Професійна майстерність завжди є плодом  практичної праці. Здобувачі освіти, які досягли достатнього рівня професіоналізму з задоволенням діляться своїми вміннями та показують майстер-клас для першокурсників...

Майстер-клас від Пархоменко А. 
з приготування перепілки фаршированої виноградом
 під журавлинним соусом


Майстер-клас від Мулявко А. 
по приготуванню лосося на шпинатній подушці з апельсиновим соусом






Майстер-клас від Чучко В.
 з приготування свинини з овочами під кисло-солодким соусом та коропа з овочами.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота    20 березня 2018 року мобільна профорієнтаційна група ДНЗ «Київське обласне ВПУ ХТ РС» у складі : Рева ...