Виробниче навчання та виробнича практика



Перелік завдань виробничого навчання по бригадам
для проведення перевірочних робіт з професії «Кухар Vрозряду»
у групі № 22

№ бригади
Назва завдання
№ рецептури
Бригада
1.
Салат з куркою та чорносливом

Риба смажена «Золотий дракон»
Технологічна картка

Косовенко М.С. ст. 72
Шиш В.,
Мулявко А.,
Журавель М.
2.
Зрази «Хрещатик»

Самбук вишневий
Косовенко М.С. ст.73

Косовенко М.С. ст. 204
Дивнич О.,
Горбач О.,
Пархоменко А.

3.
Стегенця фаршировані

Крем банановий
Косовенко М.С. ст. 114

Косовенко М.С. ст. 206
Заболотній В.,
Прищепа Ю.,
Чучко В.,
Горголь А.

4.
Салат – коктейль з куркою

Котлета по-київськи
Косовенко М.С. ст. 115

Зб. рецептур № 659
Лабадин І.,
Лошатинська В.,
Масло А.
5.
Котлета «Ювілейна»

Кавова пана кота з шоколадною начинкою
Косовенко М.С. ст.
116
Технологічна картка
Сидоренко О.,
Гармаш І.,
Лагута Т.,
Хмиз В.
6.
Салат – коктейль з креветок

Риба смажена «Кольбер»
Косовенко М.С. ст. 154

Косовенко М.С. ст. 66
Вознюк А.,
Хайдаров Д.,
Гнипа О.,
Дерепа О.




Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики
 з професії "Кухар III р." (читати)


Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики
 з професії "Кухар IV р." (читати)


Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики 
з професії "Кухар V р." (читати)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота    20 березня 2018 року мобільна профорієнтаційна група ДНЗ «Київське обласне ВПУ ХТ РС» у складі : Рева ...