Перелік завдань виробничого навчання по
бригадам
для проведення перевірочних робіт з професії
«Кухар Vрозряду»
у групі № 22
№ бригади
|
Назва
завдання
|
№ рецептури
|
Бригада
|
1.
|
Салат з куркою та чорносливом
Риба смажена «Золотий дракон»
|
Технологічна
картка
Косовенко
М.С. ст. 72
|
Шиш В.,
Мулявко А.,
Журавель М.
|
2.
|
Зрази «Хрещатик»
Самбук вишневий
|
Косовенко
М.С. ст.73
Косовенко
М.С. ст. 204
|
Дивнич О.,
Горбач О.,
Пархоменко А.
|
3.
|
Стегенця фаршировані
Крем банановий
|
Косовенко
М.С. ст. 114
Косовенко
М.С. ст. 206
|
Заболотній
В.,
Прищепа Ю.,
Чучко В.,
Горголь А.
|
4.
|
Салат – коктейль з куркою
Котлета по-київськи
|
Косовенко
М.С. ст. 115
Зб. рецептур
№ 659
|
Лабадин І.,
Лошатинська
В.,
Масло А.
|
5.
|
Котлета «Ювілейна»
Кавова пана кота з шоколадною начинкою
|
Косовенко
М.С. ст.
116
Технологічна
картка
|
Сидоренко О.,
Гармаш І.,
Лагута Т.,
Хмиз В.
|
6.
|
Салат – коктейль з креветок
Риба смажена «Кольбер»
|
Косовенко М.С. ст. 154
Косовенко
М.С. ст. 66
|
Вознюк А.,
Хайдаров Д.,
Гнипа О.,
Дерепа О.
|
Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики
Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики
з професії "Кухар IV р." (читати)
Календарно-тематичний план з виробничого навчання та виробничої практики
з професії "Кухар V р." (читати)
Немає коментарів:
Дописати коментар