Лабораторно-практична робота. 


16 березня 2018 року у групі № 22 була проведена лабораторно- практична робота на тему:
 "Приготування холодних страв та закусок".  Здобувачі освіти  практично закріпили   набуті теоретичні знання які отримали під час теоретичних занять. У лабораторії  працювало 3 бригади. Перед І  бригадою було поставлено завдання-  приготування  страви "Теплий салат із карамелізованою печінкою",  ІІ бригадою : "Оселедець під шубою",   ІІІ бригадою: " Воловани із рієтом зі скумбрії". Усі  бригади впорались з поставленим завданням на "відмінно", адже страви вийшли дуже смачними .








Немає коментарів:

Дописати коментар

Профорієнтаційна робота

Профорієнтаційна робота    20 березня 2018 року мобільна профорієнтаційна група ДНЗ «Київське обласне ВПУ ХТ РС» у складі : Рева ...