Лабораторно-практична робота.
16 березня 2018 року у групі № 22 була проведена лабораторно- практична робота на тему:
"Приготування холодних страв та закусок". Здобувачі освіти практично закріпили набуті теоретичні знання які отримали під час теоретичних занять. У лабораторії працювало 3 бригади. Перед І бригадою було поставлено завдання- приготування страви "Теплий салат із карамелізованою печінкою", ІІ бригадою : "Оселедець під шубою", ІІІ бригадою: " Воловани із рієтом зі скумбрії". Усі бригади впорались з поставленим завданням на "відмінно", адже страви вийшли дуже смачними .
"Приготування холодних страв та закусок". Здобувачі освіти практично закріпили набуті теоретичні знання які отримали під час теоретичних занять. У лабораторії працювало 3 бригади. Перед І бригадою було поставлено завдання- приготування страви "Теплий салат із карамелізованою печінкою", ІІ бригадою : "Оселедець під шубою", ІІІ бригадою: " Воловани із рієтом зі скумбрії". Усі бригади впорались з поставленим завданням на "відмінно", адже страви вийшли дуже смачними .
Немає коментарів:
Дописати коментар